تبلیغات
بلوط - طرز تهیه کلوچه دارچینی

شارژ ایرانسل

فال حافظ

دهکده ی اطلاعات

 


طرز تهیه کلوچه دارچینی

مواد لازم :

 کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری
 آرد دو و سه چهارم پیمانه
 جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
 شکر یک و نیم پیمانه
 کره نرم۲۲۶ گرم
تخم مرغ۲عدد
دارچین۲ قاشق مرباخوری
شکرنصف پیمانه


کلوچه
طرز تهیه کلوچه دارچینی:
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.





کلمات کلیدی : طرز تهیه کلوچه دارچینی , آشپزی , کلوچه , دارچین , خمیر , سانتی گراد , کره ,
نویسنده : میلاد زینالی لکی تاریخ : چهارشنبه 8 آبان 1392 موضوع : آشپزی      نظرات

می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.


تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به بلوط می باشد.